Aanschaf scooter

Need to know

Als je een scooter aanschaft moet je minimaal aan onderstaande zaken voldoen;

  • Je moet in het bezit zijn van een Nederlands rijbewijs. Mocht je in het bezit zijn van een niet-Nederlands rijbewijs, dan kun je in sommige gevallen het rijbewijs omwisselen. Klik hier voor meer informatie.
  • Je moet op een adres in Nederland staan ingeschreven.

ScooterFlex

Betaalgemak – Financial lease

Direct genieten van je nieuwe scooter en pas later betalen? Dat kan met financial lease!
Wij bieden de mogelijkheid om via ScooterFlex het aankoopbedrag van je scooter en accessoires achteraf in maandelijkse termijnen te betalen.

VOORDELEN

  • Je bent direct eigenaar van de scooter
  • Het maandbedrag, het rentepercentage en de looptijd zijn vooraf bekend
  • Tussentijds krijg je de garantie dat er niets wijzigt
  • Extra betalingen of aflossingen mag je altijd doen (gratis)

Kortom: volop betaalgemak & zekerheid!

NIU Amsterdam werkt samen met de financieringsmaatschappij ScooterFlex

Direct vrijblijvend een financieringsaanvraag indienen? Klik hieronder op de link naar onze rekenmodule;

Klik hier –> Bereken bij ScooterFlex

Hulp nodig? Neem dan contact op met de financieringsmaatschappij (085-4835243) of met NIU Amsterdam (info@niuamsterdam.com).

Altijd online

De NIU Smart APP

De NIU app brengt de geavanceerde e-scooter naar een hoger niveau aan de hand van een aantal nieuwe slimme features. Zo kunnen gebruikers via de app hun scooter draadloos, via OTA (Over The Air update) voorzien van de laatste firmware updates om zo het functioneren van de e-scooter constant te optimaliseren. 

Er is niet alleen een nieuwe look en feel voor de app ontworpen, maar de app is volledig getransformeerd tot een nieuwe tool. Wanneer nodig worden er nieuwe firmware updates uitgebracht voor de scooter (niet alleen voor de app) om zo continu te blijven verbeteren. Denk hierbij aan het verlengen van de batterijduur, het zuiniger maken van de motor en een nauwkeuriger GPS-systeem. Door de draadloze update kun je je scooter voortaan met hetzelfde gemak updaten als je smartphone.

De zogenoemde ‘next generation’ app is uitgerust met allerlei nieuwe functies. Zo kun je bijvoorbeeld de laatst gereden ritten terugzien, waarbij uiteenlopende relevante data wordt geregistreerd. Ook kun je met de NIU app betere inzichten verkrijgen in het batterij gebruik, inclusief de geschatte actieradius. Tevens geeft de app tips over hoe de levensduur van de batterij geoptimaliseerd kan worden. 

Bij de laatste versie van de NIU 3.0 app is het mogelijk op het beginscherm en functionaliteit geheel naar wens personaliseren. Op het beginscherm kunnen de huidige locatie van de scooter, beveiligingswaarschuwingen, eerdere routes, ritstatistieken, veiligheidsmeldingen, GPS-sterkte en zelfs het lokale weer worden weergegeven.

De nieuwste versie van de app is te downloaden in de iOS app store en Google Play store.