Retourneren

Retourneren

NIU Amsterdam wil dat je helemaal tevreden bent met je bestelling. Als je niet tevreden bent na de levering van de artikelen, dan kun je deze terugsturen. Voorwaarde hierbij is wel dat het artikel niet gebruikt is (dus in de originele, niet-beschadigde, verpakking) en dat het artikel binnen 14 dagen na ontvangst terug is gestuurd. Zodra wij je teruggestuurde artikel(en) in goede staat hebben ontvangen, maken wij een creditnota voor je aan. Zie ook 'Hoe stuur ik mijn bestelling retour?'
Belangrijk: Neem eerst contact op met onze klantenservice via het e-mailformulier alvorens het terugsturen van producten.
Teruggestuurde artikelen dienen te worden voorzien van een begeleidend briefje met de volgende gegevens:

Naam
Klantnummer
Bestellingnummer
Reden van retourneren

Zonder deze gegevens kan je zending niet in behandeling worden genomen. Leg ook uit wat er aan de hand is en wat je wil.

Je pakket kun je terugsturen naar het onderstaande adres:

NIU Amsterdam
Afdeling retouren
Einsteinstraat 90-92
1446 VG
Purmerend
Nederland

Vergeet niet je details en je bestelnummer te noteren!
Als je artikelen wilt terugsturen, zijn de verzendkosten voor jou. NIU Amsterdam accepteert geen ongefrankeerde zendingen of zendingen waarvoor wij moeten betalen. Mocht er sprake zijn van een fout van NIU Amsterdam of valt een artikel onder garantie dan worden de verzendkosten achteraf vergoed. Raadpleeg de website van PostNL of e-mail ons om te zien wat de kosten zijn om een pakket terug te sturen.